Sjamanistisch Pad van Verlichting

Tijdens de lesdagen doen we overdag healingen en rituelen. We verbinden ons om onszelf te zuiveren en zuiveren ons zodat we op een hogere trilling komen om van daaruit verder te groeien.  Ook doen we ervaringen op met nieuwe healingen die ons ieder onze eigen ervaring van verlichting zullen geven. Daarnaast maken nieuwe rituelen ook deel uit van het programma. Ook zullen sommige andere rituelen op een dieper level herhaald worden, als Spirit dit aangeeft

s Avonds vindt een ritueel of healing met een prayer plaats. Dit schoont ons weer op, brengt ons dichter bij onszelf, de Allerhoogste Spirit, Moeder Aarde en al wat leeft. Deze rituelen of healingen met een prayer in de avond, zijn krachtiger dan welke inwijding dan ook. Tijdens deze rituelen en prayers s avonds integreren we de dag en kunnen de intense ervaringen die we hebben opgedaan op hun plaats vallen. Diepere healing vindt plaats, we laten los in liefde wat we nog vasthouden, maar losgelaten dient te worden om verder te groeien. Ook hierbij worden we naar een hoger niveau van zijn getild.

 

 

Iedereen heeft andere ideen en gedachten bij het woord verlichting. De een denkt hierbij aan verlichting van dagelijkse zorgen, de ander aan spirituele verlichting. Weer anderen zien dit samen. Verlichting brengt voor elke deelnemer aan het Pad van Verlichting wat anders, dat wat die persoon op dat moment nodig heeft.

Deze cyclus is net als de Deep Dive een intensief en transformerend traject, dat leidt tot verregaande persoonlijke groei. De cyclus bestaat uit 9 zaterdagen van 10.00 tot 21.00 uur en 1 weekend van vrijdag 17.00 tot zondag 17.00 uur ( kan uitlopen), 1 dag van de 9 dagen brengen we door op een andere plek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats Etten-Leur (Breda) 
Data Zaterdagen 3 september, 1 oktober, 5 november, 3 december 2011, 7 januari, 4 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei 2012. Weekend 22 t/m 24 juni 2012 
Tijd 9 zaterdagen van 10.00 tot 21.00 uur en 1 weekend van vrijdag 17.00 tot zondag 17.00 uur ( kan uitlopen), 1 dag van de 9 dagen brengen we door op een andere plek.
 
Start Zaterdag 3 september 2011 
Aantal lessen 9 dagen en 1 weekend 
Kosten 155,-- per dag in Etten Leur, Weekend 285,--, Special day op andere locatie 175,--  
Opgeven en informatie klik hier
of
076-52 64 002
Meenemen pen en papier
 
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding casual 
Kinderopvang n.v.t. 
Overigen