Shamanic meeting

Institute of Siberian Shamanism introduceert een nieuwe mogelijkheid om toch op een hoog level met het sjamanisme bezig te blijven: de Shamanic Meeting.

 

 

 

 

 

 

De Shamanic Meeting bestaat uit 4 zaterdagen van 10.00 – 17.00 uur verspreid over het hele jaar en is speciaal bedoeld voor degene die hier een opleiding of cursus hebben gevolgd. Tijdens deze dagen doe je nieuwe ervaringen op met Sjamantische healingen, rituelen, trancereizen en prayers.

 

 

 

 

 

 

Het bijzondere van de Shamanic Meeting is dat deze bestemd is voor  mensen die door een druk gezin of werk misschien wat minder tijd hebben om een vervolgtraining te volgen van 1 dag in de maand. Door deel te nemen aan de Shamanic Meeting blijf je gelijkgestemden ontmoeten, blijf je verbonden, met open hart in je leven staan en vooral ook ‘wakker’ en krachtig. De Shamanic Meeting draagt eraan bij dat je blijft groeien in je persoonlijke proces.

 

 

 

 

 

 

Je klikt terug in. Vraagt en krijgt ondersteuning en vergezelling van Spirithelpers en zet de stappen op jouw eigen pad bewust. De Shamanic Meeting houdt je wakker, verbonden met al wat leeft, de Bron (Tengri) en onze moeder Aarde.

 

 

 

Je eigen innerlijke kern, kracht en kennis klinken weer helder door in jou en jouw leven.

 

Plaats  
Data Zaterdagen 17 september 2011, 28 januari, 21 april en 2 juni 2012.
Data onder voorbehoud.  
Tijd 10.00 - 17.00 uur  
Start Zaterdag 17 september 2011 
Aantal lessen 4 dagen 
Kosten € 100,-- per meeting 
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier 
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding casual 
Kinderopvang even overleggen of het mogelijk is 
Overigen Opgeven met een inschrijfformulier aan te vragen bij administratie@siberischsjamanisme.nl of telefonisch 's ochtends tussen 9.00 en 13.00 uur op 076 - 52 64 002. Data onder voorbehoud.