Soulretrieval & Powerextraction

 SOULRETRIEVAL

Een Soulretrieval is letterlijk het herstellen van de oorspronkelijke ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van zijn ziel verliezen. Die redenen kunnen heel verschillend zijn: een traumatische of schokkende gebeurtenis kan zo heftig zijn dat iemand zijn ziel verliest of door verlies van een dierbaar persoon of dier, een relatiebreuk of door ongewenste contacten of entiteiten. Iemand kan zijn ziel kwijtraken door het willen voldoen aan de hoge verwachtingen van anderen, bijvoorbeeld ouders, of zijn leven leiden op een manier die niet in overeenstemming is met de eigen levensopdracht. Door deze Soul loss (zielsverlies) wordt het wezenlijke contact met  het  Zelf verloren. De Soul Retrieval is n van de belangrijke taken van de sjamaan. Hij haalt de verloren gegane energie, kwaliteiten en zielsdelen terug. Om dit te doen, reist de sjamaan naar verschillende sjamanistische werelden en zoekt daar de verloren gegane zielsdelen om deze vervolgens terug te brengen bij de mens bij wie ze thuis horen. Hierdoor voel iemand zich weer heel en compleet en is weer in evenwicht.

POWEREXTRACTION

Bij Power extraction wordt het tegenovergestelde van de Soul Retrieval gedaan. Powerextraction is namelijk letterlijk vertaald het weghalen van kracht, een power intrusion. Dit is een vreemde energie die bij iemand binnengedrongen is. Dat kan energie zijn die je ergens hebt opgedaan, een deel van iemand anders dat in jouw systeem zit. Dat kan iemand zijn met wie  je een hechte band  hebt gehad, een liefde, een  hechte vriendschap, een van je ouders, een grootvader of moeder, een eigen kind, een dier wat dierbaar is of is geweest. Het kan zijn van iemand die zichzelf aan heeft opgedrongen of een energie die op een plaats of in een situatie in de aura is gekomen en die men niet zelf los kan laten. Zon power intrusion kan tot verwarring in iemands systeem leiden en tot verschillende klachten op mentaal, fysiek, spiritueel en psychisch niveau. Door een Powerintrusion raken mensen namelijk k het wezenlijke contact met zichzelf kwijt. Bij een Powerextraction haalt de sjamaan de wezensvreemde, binnengedrongen energie uit het energetische en fysieke systeem en brengt deze terug naar de oorspronkelijke eigenaar ervan of naar neutraal gebied in de sjamanistische werelden. Door Soul Retrieval en Power Extraction wordt een mens compleet en keert terug naar zijn of haar oorspronkelijke zelf. Hierdoor voelen mensen zich beter en wordt het gemakkelijker om keuzes te maken en het leven te leiden dat bij iemand past.

In het Siberisch sjamanisme zijn er verschillende technieken voor Soulretrieval en Powerextraction, die in 6 modules behandeld en toegepast worde6

 In deze modules wordt o.a. behandeld :

Energie verhogen

 • Soulretrieval op huidig leven en vorige levens
 • Soullos
 • Integratie van terug gebracht zielendeel
 • Verschillende manieren van bescherming
 • Bewaakte zielendelen
 • Vloeken verwijderen
 • Transformatie tegenwerkende delen
 • Powerextraction methodes
 • Diepgaande zuiveringsmethodes
 • Uitwissen energetische sporen
 • Uitwisselen van zielendelen

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen Altaiskaya Byelka (46 jaar). Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Over hoe met dingen om te gaan en hoe zij o.a.  haar genezende kracht kon gebruiken.

Ze haalde ook veel kennis terug door regressies te doen naar vorige levens.
Toen ze alweer jaren geleden een Siberische sjamaan ont-moette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen.
Na de sjamanistische dood kreeg zij haar sjamanennaam Altaiskaya Byelka. (eekhoorn die verbonden is met Altai)


Als sjamaan werkt zij direkt, krachtig en vanuit het hart.

Voor wie?

De modules Soul Retrieval en Power Extraction zijn bijzonder geschikt voor healers, therapeuten en hulpverleners. De modules bieden verdieping en verbreding in het healen van verloren gegane zielsdelen en mensen terug naar hun essentie te brengen.

Ook voor mensen die zichzelf willen helen en ontwikkelen in het Siberisch sjamanisme, op spiritueel, psychisch en mentaal niveau zijn deze intense healingmethodes geschikt. 

Wanneer?

De modules Soul Retrieval en Power Extraction starten in september en februari. Voor de exacte data zie de website www.siberischsjamanisme.nl onder agenda

De modules bestaan uit zes lesdagen van 10.00 17.00; verspreid over 6 maanden.

Tussen de lesdagen in beoefen je het geleerde op anderen en jezelf. Wanneer je een certificaat wil krijgen, lever je hiervan verslagen in. 

Locatie

De lesdagen van 10.00 17.00 uur (kan wel eens iets later worden) worden meestal gegeven in Institute of Siberian Shamanism te Etten leur (bij Breda en bij Antwerpen). Deze locatie is landelijk gelegen, in de directe nabijheid van bossen.  Je kunt samen reizen met andere medestudenten. Studenten komen vanuit heel Nederland en Belgi.

Toelating:

Het vermogen om te kunnen reflecteren wat er met jezelf en de groep gebeurt, om kunnen gaan met groeiprocessen van jezelf en anderen, harmonieus in een groep kunnen functioneren en een positieve bijdrage leveren aan het groepsproces;

Ingevuld en ondertekend inschrijfformulier met recente pasfoto aan ons retourneren;

Bij inschrijving verbindt je je om bij alle zes de lesdagen aanwezig te zijn in dezelfde serie van inschrijving.

 

Plaats Etten-Leur 
Data start op 30 januari, 13 februari, 20 maart, 24 april, 29 mei, 12 juni en 3 juli 2015.  
Tijd 10.00 - 17.00 uur
 
Start 30 januari 2015 
Aantal lessen 7 modules - je schrijft in voor alle 7 modules met een inschrijfformulier 
Kosten 700 euro voor 7 modules; gespreide betaling mogelijk 100 euro per module 
Opgeven en informatie klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen pen en papier
sokken of pantoffels (schoenen uit in groepsruimte)
stenen, lunchpakket 
Docent(e) Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding casual 
Kinderopvang  
Overigen Inschrijving geldt voor alle 7 modules in dezelfde groep. Het is niet mogelijk om losse dagen te volgen. Aanmelding geschiedt met een inschrijfformulier.